Strak elektrisch buitenscreen

Classic Zip Screen Inbouw blendt perfect in de architectuur van een nieuwbouw. De buitenzonwering wordt in de spouw geïntegreerd, de geleiders zijn onzichtbaar bevestigd. Zo behoudt de gevel z’n strakke uitstraling en worden zonlicht, de bijhorende warmte en insecten optimaal geweerd.

Classic Zip Screen Inbouw krijgt vorm in ons eigen atelier. Het duurzame screendoek zit windvast in de geleiders dankzij een unieke ritssluiting. Hoewel de buitenzonwering volledig in de spouw wordt ingewerkt, blijft de bovenbuis te allen tijde bereikbaar dankzij onze ingenieuze technologie.

Unieke ritstechnologie

We gebruiken een unieke ritssluiting om de screendoeken te bevestigen in de geleiders. Zo blijft het doek altijd heel strak. 

Windvast

De windvaste screens zitten stevig vast in de geleiders. Geen zorgen dus wanneer de windkracht toeneemt bij gesloten screens. 

Insect- en warmtewerend

De screens zitten langs de buitenkant van het raam, waardoor ze zonnewarmte en insecten optimaal weren. 

Ruime maten

Hedendaagse architectuur met grote ramen? VALO screens kunnen tot 6 meter breedte of 6 meter hoogte beslaan. 

In alle RAL-kleuren

We gaan voor een perfecte integratie met de architectuur. Daarom zijn onze screens verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. 

Volledig ingebouwd

VALO screens worden volledig geïntegreerd in een nieuwbouw. Dankzij de unieke technologie blijft de bovenbuis steeds bereikbaar.   

Download onze folder

Bent u geïnteresseerd in onze buitenzonnewering?
Download dan onze folder met ons volledige aanbod en alle technische informatie


    ParticulierProfessioneel

    Dank voor uw aanvraag. U kan de brochure hier downloaden. Ze wordt eveneens gemaild naar het door u opgegeven mailadres.