Het traditionele rolgordijn

Onze manuele rolgordijnen zijn ideaal voor kleinere glaspartijen en ramen tot 4 meter breed of hoog. Ze hebben een metalen kettingsysteem om handig op en af te rollen. Dit is naar keuze links of rechts te monteren. Het omhoogtrekken verloopt extra soepel en licht dankzij een ingebouwd reductiemechanisme.

Duurzame stoffen

Wist u dat uv-licht verantwoordelijk is voor 40% van de verkleuring van uw interieur? Daarom kiest VALO enkel voor stoffen die het uv-licht in de hoogst mogelijke mate filteren. Zo gaat u verkleuring tegen, beschermt u uw huid en geniet u van constante temperaturen. Al onze stoffen bestaan in verschillende kleuren en transparanties. Ze zijn warmtewerend, geluiddempend en brandvertragend.

3 jaar garantie

Al onze rolgordijnen worden in eigen atelier gemaakt, handmatig in elkaar gezet én uitgebreid getest. Wij geloven in onze producten en diensten. Daarom bieden wij u met plezier 3 jaar garantie in plaats van de standaard 2 jaar. Op de motor bieden we u zelfs 5 jaar garantie. U kunt dus gerust zijn van uw VALO aankoop!

Download onze folder

Bent u geïnteresseerd in onze rolgordijnen?
Download dan onze folder met ons volledige aanbod en alle technische informatie


ParticulierProfessioneel
Dank voor uw aanvraag. U kan de brochure hier downloaden