Industrieel strak.

Deze minimalistische rolgordijnen met industriële afwerking passen perfect in een loft of in een kantoorgebouw. Ze worden in een nis geplaatst of zichtbaar voor een industriële look.

Duurzame stoffen

Wist u dat uv-licht verantwoordelijk is voor 40% van de verkleuring van uw interieur? Daarom kiest VALO enkel voor stoffen die het uv-licht in de hoogst mogelijke mate filteren. Zo gaat u verkleuring tegen, beschermt u uw huid en geniet u van constante temperaturen. Al onze stoffen bestaan in verschillende kleuren en transparanties. Ze zijn warmtewerend, geluiddempend en brandvertragend.

Uitgebreide garantie

Wij leggen onze standaarden hoog. Daarom geniet u bij VALO standaard van 3 jaar productgarantie en 5 jaar garantie op de motor. Omdat wij voluit geloven in onze kwalitatieve producten, gaan we graag nog een stapje verder. Als u uw product hier registreert, bieden we u met plezier onze XXL-garantie aan van 5 jaar op uw volledige VALO systeem.

Unieke XXL maten

VALO biedt rolgordijnen tot 5 meter breed of 6 meter hoog! Door deze XXL-afmetingen in combinatie met een strak design, zijn we voortrekkers op de markt. Deze minimalistische rolgordijnen passen perfect binnen hedendaagse realisaties met grote raampartijen.
Valo rolgordijn

Domotica mogelijkheden

Kiest u voor een schakelaar, afstandsbediening of een app op uw smartphone? U beslist zelf hoe u alles geïnstalleerd wenst. Via uw smartphone kunt u waar u ook bent, de rolgordijnen in uw huis bedienen. U kunt een tijdklokfunctie of scenario's gebruiken, zodat uw huis zich helemaal aanpast aan uw leefritme. Alles is mogelijk!

Download onze folder

Bent u geïnteresseerd in onze rolgordijnen?
Download dan onze folder met ons volledige aanbod en alle technische informatie


    ParticulierProfessioneel

    Dank voor uw aanvraag. U kan de brochure hier downloaden. Ze wordt eveneens gemaild naar het door u opgegeven mailadres.