Minimalistisch rolgordijn met praktische batterij

Geen elektriciteitsaansluiting in de buurt?
Dan biedt een batterij de oplossing. Bij kleine verbouwingen is dit systeem een ideaal alternatief om breek- en kapwerk voor nieuwe kabels te vermijden.
U laadt de batterij tijdig op en de gordijnen kunnen eenvoudig elektrisch bediend worden.

Unieke XXL maten

VALO biedt rolgordijnen tot 5 meter breed of 6 meter hoog! Door deze XXL-afmetingen in combinatie met een strak design, zijn we voortrekkers op de markt. Deze minimalistische rolgordijnen passen perfect binnen hedendaagse realisaties met grote raampartijen.
Valo rolgordijn

Duurzame stoffen

Wist u dat uv-licht verantwoordelijk is voor 40% van de verkleuring van uw interieur? Daarom kiest VALO enkel voor stoffen die het uv-licht in de hoogst mogelijke mate filteren. Zo gaat u verkleuring tegen, beschermt u uw huid en geniet u van constante temperaturen. Al onze stoffen bestaan in verschillende kleuren en transparanties. Ze zijn warmtewerend, geluiddempend en brandvertragend.

Uitgebreide garantie

Wij leggen onze standaarden hoog. Daarom geniet u bij VALO standaard van 3 jaar productgarantie en 5 jaar garantie op de motor. Omdat wij voluit geloven in onze kwalitatieve producten, gaan we graag nog een stapje verder. Als u uw product hier registreert, bieden we u met plezier onze XXL-garantie aan van 5 jaar op uw volledige VALO systeem.

Domotica mogelijkheden

Kiest u voor een schakelaar, afstandsbediening of een app op uw smartphone? U beslist zelf hoe u alles geïnstalleerd wenst. Via uw smartphone kunt u waar u ook bent, de rolgordijnen in uw huis bedienen. U kunt een tijdklokfunctie of scenario's gebruiken, zodat uw huis zich helemaal aanpast aan uw leefritme. Alles is mogelijk!

Download onze folder

Bent u geïnteresseerd in onze rolgordijnen?
Download dan onze folder met ons volledige aanbod en alle technische informatie


    ParticulierProfessioneel

    Dank voor uw aanvraag. U kan de brochure hier downloaden. Ze wordt eveneens gemaild naar het door u opgegeven mailadres.