Startup binnen vijfde generatie familiebedrijf

“Met VALO creëren we innovatieve rolgordijnen met oog voor een strak en architecturaal design.”

VALO groeide vanuit deze expertise én vanuit onze liefde voor een innovatief, strak en modern design.
Bezielers Louis en Aline Breemersch zijn de vijfde generatie binnen het familiebedrijf.

“VALO betekent licht in het Fins. Er is namelijk niets dat meer sfeer en energie in een leefomgeving brengt dan natuurlijk licht. Toch kan dit soms te veel van het goede zijn. Denk bijvoorbeeld aan ongewenste warmte, verkleuringen en te fel zonlicht op uw tv- of computerscherm. Daarom creëren wij met onze rolgordijnen duurzaam comfort zodat u op elk moment de gewenste sfeer in huis of op kantoor kunt vormgeven.”

Innovatie in Belgisch atelier

Handgemaakt en gecontroleerd.

In ons atelier in Roeselare plaatsen we alle rolgordijnen handmatig in elkaar en onderwerpen we ze aan uitgebreide kwaliteitscontroles, ook op XXL-formaat. We investeren in innovatie en leiden techniekers op waardoor we u een feilloze installatie garanderen.

Wist u trouwens dat VALO met plezier 5 jaar garantie biedt in plaats van de standaard 2 jaar? Als u uw product hier registreert, bieden we u met plezier onze XXL garantie aan van 5 jaar op uw volledige VALO systeem Zo dragen we met onze innovatieve producten bij tot een comfortabele omgeving met oog voor een strak en architecturaal design.

Ontdek ons aanbod

Kiest u voor een verduisterend, een lichtdoorlatend of een transparant rolgordijn?
Een elektrisch of een manueel? VALO biedt u 3 varianten. Elk met hun eigen afwerkingen en specificaties.

Ontdek ons aanbod