Vacature : Business Development Manager

Onze laatste aankondigingen

     
     

Zin om te werken in een jonge, innovatieve start-up? Wil je meeschrijven aan het succesverhaal van onze gepatenteerde binnenzonwering? Ben je een enthousiaste, geboren netwerker die van een stevige uitdaging houdt? You’re the (wo)man we’re looking for!

De job:

Je prospecteert actief naar dealers en (interieur-)architecten en onderhoudt ons huidige klantenbestand. Nieuwe opportuniteiten zoeken is jouw tweede natuur.
Met je innemende, enthousiaste persoonlijkheid neem je collega’s en opdrachtgevers moeiteloos mee in het verhaal. Loopt het onderweg toch niet helemaal zoals gepland? Samen met je collega’s krijg je het project in no time weer op de rails.

Jouw skills

– Gedreven, hands-on & flexibel
– Networking king or queen
– Servicegericht & klantvriendelijk
– ‘Goesting’ om te werken

Over ons

Valo is een jonge start-up met ambitie. Met ons gepatenteerd systeem voor binnenzonwering willen we de wereldmarkt veroveren. Het innovatieve design zorgt dat de rolgordijnen naadloos opgaan in strakke, architecturale woningen.
Wil je ons ambitieus plan mee uittekenen? Solliciteer dan snel via aline@valo-blinds.com.
We bieden jou een voltijdse functie met ruimte voor initiatief, opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Je kan rekenen op een competitief salarispakket, inclusief wagen en andere extralegale voordelen.

Zoek een dealer

Benieuwd naar ons aanbod? Wilt u graag alle mogelijkheden in het echt zien?
Neem contact op met een dealer in uw buurt.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen? Laat uw e-mailadres achter en u weet het als eerste.