Doekzonwering op het ritme van het leven

Rolgordijnen laten openen en sluiten op vaste momenten? Of de buitenscreens automatisch laten zakken op warme dagen? In een Smart Home bedient u VALO rolgordijnen en screens via één klik op de app of met een spraakcommando aan Google Home. Dit toestel verenigt alle slimme technologie in huis, van gordijnen tot muziekinstallatie. 

Een installatie die optimaal rendeert

Smart Home laat uw rolgordijnen en screens optimaal renderen. De technologie speelt immers vlot in op veranderende temperaturen en verschil in lichtinval, ook wanneer u er niet bent. Zo blijft de woning koel op hete dagen dankzij automatisch neergelaten zonwering. 

Slimme scenario’s

Aandacht tot in de kleinste details

Scenario’s laten toe om uw aanwezigheid te simuleren of gaan mee volgens uw unieke dagindeling. Wakker worden om zeven uur bij de zachte ochtendzon? Om kwart voor acht de rolgordijnen in de keuken automatisch laten openen? En ’s avonds alles neerlaten bij het slapengaan om tien uur. U bent aan zet!

Op uw ritme

XXL-condities

U bedient uw Smart Home op elk moment makkelijk via een smartphone of Google Home. De mix van scenario’s en ad hoc bediening maakt het systeem in geen tijd onmisbaar. Want of u nu op kantoor, in het buitenland of gezellig thuis bent, u bedient uw VALO installatie in een handomdraai.

Ontdek ons aanbod

Kiest u voor een verduisterend, een lichtdoorlatend of een transparant rolgordijn?
Een elektrisch of een manueel? VALO biedt u 3 varianten. Elk met hun eigen afwerkingen en specificaties.

Ontdek ons aanbod