Als architect kunt u bij VALO terecht voor een goeie samenwerking en advies omtrent al onze rolgordijnen.

Het is onze missie om innovatieve technische producten te ontwikkelen die bijdragen tot een comfortabele woon- en werkomgeving met oog voor een strak en architecturaal design.

We willen de architectuur ondersteunen en samen meerwaarde creëren.

Architecturale afwerking

Na grondige research & development van 2 jaar slaagden we erin de motor en koppelstukken onzichtbaar in de gordijnbuis te verwerken. Het resultaat? Een strak en minimalistisch rolgordijn dat perfect past in een uitgepuurd architecturaal geheel.

1,5 cm tussen muur en rolgordijn

Een standaard rolgordijn geeft zo’n 3 à 4 cm spatie tussen de muur en de gordijnrand. Na research in eigen atelier, ontwikkelden we bij VALO rolgordijnen met slechts 1,5 cm tussenruimte. Het is onze missie om nauw te anticiperen op architecturale ontwerpen. Bovendien kunt u door dit strakke design, het daglicht nog beter controleren volgens uw wensen.

Unieke XXL

VALO biedt rolgordijnen tot 5 meter breed of 6 meter hoog! Door deze XXL-afmetingen in combinatie met een strak design, zijn we voortrekkers op de markt. Deze minimalistische rolgordijnen passen perfect binnen hedendaagse realisaties met grote raampartijen.

Onderhoudsvriendelijke duurzame stoffen

Wist u dat uv-licht verantwoordelijk is voor 40% van de verkleuring van uw interieur?
Daarom kiest VALO enkel voor stoffen die het uv-licht in de hoogst mogelijke mate filteren. Zo gaat u verkleuring tegen, beschermt u uw huid en geniet u van constante temperaturen.
Al onze stoffen bestaan in verschillende kleuren en transparanties. Ze zijn warmtewerend, geluiddempend en brandvertragend.

Degelijke Garantie

Al onze rolgordijnen worden in eigen atelier gemaakt, handmatig in elkaar gezet én uitgebreid getest. Wij geloven in onze producten en diensten. Daarom bieden wij u met plezier 3 jaar garantie in plaats van de standaard 2 jaar. Op de motor bieden we u zelfs 5 jaar garantie. U kunt dus gerust zijn van uw VALO aankoop!

Moderne domotica

Kiest u voor een schakelaar, afstandsbediening of een app op uw smartphone?
U beslist zelf hoe u alles geïnstalleerd wenst. Via uw smartphone kunt u waar u ook bent, de rolgordijnen in uw huis bedienen. U kunt een tijdklokfunctie of scenario’s gebruiken, zodat uw huis zich helemaal aanpast aan uw leefritme. Alles is mogelijk!

Technisch en esthetisch perfect

Een goede samenwerking en installatie begint al tijdens de ruwbouw. Het is belangrijk om dan al goed na te denken over de latere binnenzonwering en raamdecoratie. Zo kunnen we rekening houden met inbouwruimtes, diverse raamprofielen en specifieke wensen. Op die manier nemen we alle zorgen van u over en kunnen we onze rolgordijnen eenvoudig en tot op de millimeter juist installeren. Wij denken met u mee en streven hierbij perfectie na. Het resultaat? VALO rolgordijnen die technisch en esthetisch perfect aansluiten bij het architecturaal geheel.

Alle technische info over inbouwmaten en andere specificaties kunnen worden aangevraagd via mail.

Download onze folder

Bent u geïnteresseerd in onze rolgordijnen?
We zijn druk bezig met onze folder te vernieuwen.
Vraag de folder nu aan en we sturen hem digitaal op!


    ParticulierProfessioneel


    Dank voor uw aanvraag. U kan de brochure hier downloaden. Ze wordt eveneens gemaild naar het door u opgegeven mailadres.

    Snel advies op maat

    Wij denken op elk moment in het realistatieproces graag met u mee. Wij weten dat er soms kort geschakeld moet worden. Daarom adviseren we u snel en gedetailleerd over de beste kwaliteit en hoogwaardige afwerkingen.

    Vraag hier uw technische info aan of bekijk onze producten