Als architect kunt u bij VALO terecht voor een goeie samenwerking en advies omtrent onze rolgordijnen en buitenscreens.

Het is onze missie om innovatieve technische producten te ontwikkelen die bijdragen tot een comfortabele woon- en werkomgeving met oog voor een strak en architecturaal design.

We willen de architectuur ondersteunen en samen meerwaarde creëren.

Architecturaal design

Na grondige research & development krijgt de minimalistische doekzonwering vorm in ons eigen atelier. Het strakke design wordt niet alleen subtiel geïntegreerd in een uitgepuurd architecturaal geheel, het laat ook toe om het daglicht optimaal naar wens te controleren 

Ruime afmetingen

De innovatieve technologie zorgt dat VALO rolgordijnen en buitenscreens makkelijk ruime afmetingen kunnen coveren. Dankzij het strak en minimalistisch design passen ze dus perfect in hedendaagse realisaties met grote raampartijen.

Duurzame stoffen

Wist u dat uv-licht verantwoordelijk is voor 40% van de verkleuring van uw interieur?

Daarom kiest VALO enkel voor stoffen die het uv-licht in de hoogst mogelijke mate filteren. Zo gaat u verkleuring tegen, beschermt u uw huid en geniet u van constante temperaturen. 

Al onze stoffen bestaan in verschillende kleuren en transparanties. Ze zijn warmtewerend, geluiddempend en brandvertragend.  

Uitgebreide garantie

Wij geloven in onze producten en diensten. Daarom bieden wij u met plezier 3 jaar garantie (i.p.v. 2 jaar) op onze rolgordijnen en 5 jaar op de motor. Maar we gaan graag nog een stapje verder: als u uw rolgordijnen hier registreert, geniet u van 5 jaar garantie op uw volledige VALO systeem. Op buitenzonwering geniet u standaard van 5 jaar garantie. U kunt dus altijd gerust zijn! 

Diverse domoticamogelijkheden

Kiest u voor een schakelaar, afstandsbediening of een app op uw smartphone? U beslist zelf hoe u alles geïnstalleerd wenst.
Via uw smartphone bedient u de rolgordijnen of buitenzonwering, waar u ook bent.
U kunt een tijdklokfunctie of scenario’s gebruiken, zodat uw huis zich helemaal aanpast aan uw leefritme.
Alles is mogelijk!

Technisch en esthetisch perfect

Een goede samenwerking en installatie begint al tijdens de ruwbouw. Het is belangrijk om dan al goed na te denken over de latere zonwering en raamdecoratie. Zo kunnen we rekening houden met inbouwruimtes, diverse raamprofielen en specifieke wensen. Op die manier nemen we alle zorgen van u over en kunnen we onze rolgordijnen en buitenscreens eenvoudig en tot op de millimeter juist installeren. Wij denken met u mee en streven hierbij perfectie na. Het resultaat? VALO producten die technisch en esthetisch perfect aansluiten bij het architecturaal geheel.

Alle technische info over inbouwmaten en andere specificaties kunnen worden aangevraagd via mail.

Download onze folder

Bent u geïnteresseerd in VALO rolgordijnen voor uw project(en)?
Vraag hier onze folder en we bezorgen die digitaal!


  ParticulierProfessioneel

  Dank voor uw aanvraag. U kan de brochure hier downloaden. Ze wordt eveneens gemaild naar het door u opgegeven mailadres.

  Snel advies op maat

  Wij denken op elk moment in het realistatieproces graag met u mee. Wij weten dat er soms kort geschakeld moet worden. Daarom adviseren we u snel en gedetailleerd over de beste kwaliteit en hoogwaardige afwerkingen.

  Vraag hier uw technische info aan

  of bekijk onze rolgordijnen of onze buitenscreens